BBP'den 'ittifak yok' açıklaması

BBP'den 'ittifak yok' açıklaması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi (BBP)  İl Başkanı aşkanı Mehmet Karahançer, yerel seçimlere kendi adayları ile gireceklerini belirterek, “İttifak yok” dedi.

 

 

 

Büyük Birlik Partisi 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. Parti il binasında düzenlenen basın toplantısında bu kez de Melikgazi Belediye Başkan adayı Ferhat Aslan kamuoyuna tanıtıldı.

Aday tanıtım toplantısına partinin Develi Belediye Başkan adayı Serhat Özdemir, Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Abdullah Yağmur, Sarıoğlan Belediye Başkan adayı Murat Özcan da katıldı.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Karahançer, partisinin Melikgazi Belediye Başkan adayının Ferhat Aslan olarak belirlendiğini söyledi. Partinin Melikgazi Belediye Başkan adayı Ferhat Aslan ise hedeflerini anlattı. Aslan,  “Melikgazi sınırları içerisinde şeffaf hizmet sunacağız ve kapıları hiçbir zaman kapatmayacağız.” dedi.

Basın toplantısında İl Başkanı Mehmet Karahançer, “Yerel seçimlerde ittifak yapacak mısınız?” sorusunu da yanıtladı. Karahançer, “İttifakımız yok, kendi amblemimizle seçime gireceğiz” diye konuştu. Karahançer, “İttifakımız yok. Biz kendi amblemimiz ve bayrağımız altında Allah kısmet ederse o şekilde seçimlere gireceğiz. Önümüzdeki günlerde inşallah Kocasinan ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarımızı da açıklarız inşallah” dedi. (Haber Merkezi)