Başkandan sevindiren icraat

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'den alkış toplayan hareket. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkandan sevindiren icraat
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Bünyan’da çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bir yandan ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini kabul eden Başkan Metin bir yandan da vatandaşların talepleri ile ilgileniyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Bünyan’da yaşayan bir aile evde engelli birey olduğunu söyleyerek yardım istedi. Engelli aile bireyinin bahçe kapısından giriş ve çıkışta zorlandığını aktaran aile, Bünyan Belediyesi’nden çözüm istedi. 

Başkandan sevindiren icraat

Bunun üzerine Başkan Metin harekete geçti. Metin’in talimatıyla engelli ailenin mağduriyeti giderildi. Evlerinin önüne belediye ekiplerince engelli rampası yapıldı. İhtiyaçları da karşılanan aile hızlı bir dönüş yapıldığı için Metin’e teşekkür etti. 

Başkandan sevindiren icraat

Belediyeden yapılan açıklamada, “Bünyan Belediye Başkanımız Selahattin Metin'in talimatı ile engelli ailenin mağduriyet ve ihtiyacı giderilerek evlerinin önüne ekiplerimizce engelli rampası kuruldu. Aile bireyleri mağduriyetlerinin en hızlı şekilde giderildiğini belirterek Başkan Metin'e teşekkür etti.” denildi.