Özer: En kısa zamanda İncesu teşkilatını oluşturup kamuoyuna açıklayacağız

Özer: En kısa zamanda İncesu teşkilatını oluşturup kamuoyuna açıklayacağız
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başkan Özer CHP İncesu İlçe Teşkilatı konusundaki gelişmeleri Kayseri Olay gazetesine değerlendirdi:

 ÖZER: EN KISA ZAMANDA İNCESU TEŞKİLATINI OLUŞTURUP KAMUOYUNA AÇIKLAYACAĞIZ

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin İç Anadolu bölge toplantısı Nevşehir’de yapıldı. Kayseri teşkilatının yoğun katılım gösterdiği toplantıya, CHP’den ihraç edilmesi için disipline gönderilen isimler de katıldı. Konu ile ilgili açıklama yapan CHP İL Başkanı Ümit Özer, verimli bir toplantı olduğunu söyledi. Özer ayrıca CHP İncesu İlçe teşkilatı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

CHP’de İncesu teşkilatında yaşanan görevden alma ve istifalar sonrası CHP İncesu’da Başkanlık ve yönetim ataması yapılmamış partililer bu konudaki  sıkıntılarını sosyal medyadan CHP il yönetimini eleştirirken şu ifadelere yer vermişleri: “ 3 ay önce il yönetiminin ve milletvekilinin tavır ve söylemlerinden dolayı tartışma sonucu ilçe başkanını disipline sevk ederek partiden ihraç kararı verilmesi neticesinde ilçe başkanına yapılan hareketi  kendimize sindiremeyip 7 İlçe yönetimi olarak istifa ettik. Aradan bunca ay geçmesine rağmen 26 bin nüfuslu İncesu CHP ilçesi yönetimsiz. İlçe binasını kapalı. İl yönetiminden kayyum veya geçici yönetim bile oluşturmadılar. Şurada yerel seçime kısa bir zaman kalmasına rağmen kazanma umudumuz kırıldı.”ifadelerine yer verilmişti.

Yaşanan bu gerginlik ve CHP İncesu İlçe teşkilatının son durumu CHP İl Başkanı Ümit Özer’e sorduk. Konuya ilişkin Haber merkezimize bir açıklama yapan CHP İl başkanı Özer, “ CHP İl yönetimi olarak ilçe toplantıları için her gün bir ilçeye gidiyoruz. Gittiğimiz ilçelerde partililerin sorunlarını ve yol haritasını çıkarıyoruz. İncesu teşkilatı da bunlardan birisi. Şu anda ilçe başkanı atanmış değil. CHP İncesu Teşkilatı için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Yapılanma noktasında görüşmelerimizde sürüyor. En kısa zamanda İncesu teşkilatını oluşturup kamuoyuna açıklayacağız.”dedi. Nevşehir ili Gülşehir ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen toplantı hakkında değerlendirme yapan Başkan Özer, “ Tüm illerin teşkilatlarından partililer toplantıya katıldı. En yoğun katılımı ise CHP Kayseri İl teşkilatı yaptı. Burada yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Hem bizim için hem de diğer teşkilatlar için çok verimli bir toplantı oldu. Herkes illerinde yaşadığı sıkıntıları tek tek anlatma imkânı buldu. Toplantılara devam edilecek. “dedi.