Başkan İl Müdüründen ne istedi?

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan'ı ziyaret etti. Başkan Cabbar, İl Müdürü Erşan'dan bakın hangi talepte bulundu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkan İl Müdüründen ne istedi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’dan dikkat çeken bir ziyaret geldi. Başkan Cabbar, AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Toker ile birlikte Kayseri İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette önemli istişarelerde bulunulurken Başkan Cabbar taleplerini İl Müdürü Erşan’a iletti. 

Başkan Cabbar, Develi ilçesine yeni bir diş ünitesi yapılmasını ve devlet hastanesine MR cihazının alınmasını istedi. Cabbar, Develi ile ilgili daha birçok konuda da istişare yaptıklarını belirtti. Konuya ilişkin paylaşım yapan Cabbar, “İlçe Başkanımız Mehmet TOKER beyle Kayseri il Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet ERŞAN beyi ziyaret ederek İlçemize yeni Diş ünitesinin yapılması ve Develi Devlet Hastanemize MR cihazının alınması konuları başta olmak üzere İlçemiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kıymetli müdürüme ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum..” dedi.