Başkan'dan dikkat çeken ifşa: İstirmacılar

Belediye ekiplerinin yaptığı araştırma sonrasında gerçek gün yüzüne çıktı! Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'dan dikkat çeken açıklama...

Başkan'dan dikkat çeken ifşa: İstirmacılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yardım konusunu istismar eden bir şahsı gözler önüne serdi.

Başkan Mustafa Yalçın, Şeffaf Oda uygulamasında yardım talep eden bir vatandaşın evinde ortaya çıkan ibretlik görüntüleri paylaştı. “İstismarcıları ayırt etmek ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak bizim en başta gelen görevimiz” diyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı: Bugün Şeffaf Oda'ya yardım talebinde bulunmak üzere  gelen bir vatandaşımızın evindeki durum. İstismarcıları ayırt etmek ve gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarını korumak bizim en başta gelen görevimizdir. Yardım yaparken hareket noktamız budur.

BAŞKAN YALÇIN HER ÇARŞAMBA ŞEFFAF ODA'DA VATANDAŞLARI DİNLİYOR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, her Çarşamba, Mevlana Mahallesi'nde Şeffaf Odas uygulaması ile vatandaşları dinliyor. Uygulma vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yalçın, bu hafta 9'uncu kez Şeffaf Oda'da vatandaşlarla biraraya geldi ve talepleri dinledi.

Başkan Yalçın, Belediye ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından ortaya çıkan tabloyla ilgili olarak,"İstismarcıları ayırt etmek ve gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarını korumak bizim en başta gelen görevimizdir. Yardım yaparken hareket noktamız budur." ifadelerini kullandı.