Başkan'dan canlı yayında adaylık açıklaması!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar bugün Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan'dan canlı yayında adaylık açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar canlı yayında Gazeteci Cem Atakan'ın 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday mısınız? sorusu üzerine verdiği yanıt dikkat çekti.

Başkan Çolakbayrakdar mevcut belediye başkanlarının her birinin doğal aday olduğunu hatırlatarak, "Bir sürü konuştuk burada, projelerden bahsettik Allah nasip ederse yapcağız, edeceğiz dedik biz doğal bir adayız bütün belediye başkanları doğal bir aday." açıklamasında bulundu.

Gazeteci Osman Çiftci'nin sizden adaylık ücreti alınacak mı sorusuna ise Başkan Çolakbayrakdar, 'başvuru yapılırken ücret alınır. Toplanan gelirler AFAD'a gidiyor.' dedi. Diğer yandan Gazeteci Cem Atakan, Başkan Çolakbayrakdar'a önümüzdeki 5 yıl için mevcut bulunduğunuz belediyeye bir hazırlığınız var mı sorusunu yöneltti. Başkan Çolakbayrakdar ise "Biraz önce anlattık projelerimizden bahsettik hepsini de anlatmadık daha sonra gelmemiz için bahanemiz olsun." dedi.