Başkan Altınkaya için dua zinciri!

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya için dua çağrısı...

Başkan Altınkaya için dua zinciri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN- Kayseri Gazeteciler Cemiyet Veli Altınkaya, yaklaşık 20 gündür Covid-19  tedavisi görüyor. Altınkaya için meslektaşları sosyal medya üzeriden “dua zinciri” paylaşımları yaptı. Diğer yandan bazı siyasiler de Altınkaya paylaşımları ile dikkat çekti.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Koronavirüs tedavisi gören Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya için dua çağrısı yapan isimler arasında yer aldı. 
YÜCEL: RABBİMİN ŞAFİ ADIYLA DUA EDELİM
Kayseri Şehir Hastanesi’nin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisine devam edilen Altınkaya ile ilgili paylaşım yapan Yücel,  “Covid-19 sonrası entübe halde tedavisi devam eden Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya için Rabbimin Şafi adıyla dua edelim, sizler de bir dua zinciri oluşturun Allah rızası için” çağrısı yaptı.
ERSOY: VELİ BAŞKAN İÇİN DUA EDELİM
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, “Veli Başkan için dua edelim”  dedi. Ersoy şu ifadeleri kullandı: 
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanım, Ağabeyim Veli Altınkaya Covid-19 sonrasında entübe durumda tedavi edilmektedir.Şehrimizin değerlerinden birisi olan Veli Başkan için dua edelim. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah” dedi.