AK Partili eski vekil: Sen bana Kayseri'de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan…

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Pelin Gündeş Bakır'ın, 'Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri'de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın!' sözleri dikkat çekti.

AK Partili eski vekil: Sen bana Kayseri'de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula Von Der Leyen ve AB Konsey Başkanı Charles Michel’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara'daki görüşmesinde dikkat çeken anlar yaşanmıştı. 
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede; Külliye'deki salona önce giren AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanındaki koltuğa oturunca protokolde eşit statüde olan AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen bir süre ayakta kaldı, daha sonra Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun karşısındaki kanepeye oturdu. Leyen'in ayakta kaldığı anlardaki şaşkınlığı ise kameralara yansıdı.


“ORAYA ERKEK MİLLETVEKİLLER OTURACAK DERLERDİ”
Yaşanan bu durum bazı tartışmaları beraberinde getirdi. Konuyla ilgili dikkat çeken tepkilerden biri de AK Parti Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır’dan geldi. Bakır, “Bacım alışırsın. Bu ne ki? Sen bana Kayseri’de 4 yıl boyunca yapılanları yaşasan demek oturup hüngür hüngür ağlayacaksın! Beni oturduğum koltuktan erkeklere yer vermem için kaldırmaya kalkarlardı! “Oraya erkek milletvekiller oturacak” derlerdi. Sana yine koltuk vermişler.