Kayseri Meydanı'nda gece teftişi!

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP bugün Kayseri'ye geliyor. Erdoğan'ın ziyareti öncesi Meydan'da dikkat çeken inceleme. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri Meydanı'nda gece teftişi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 12:30'da Kayseri'ye gelecek. Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağı miting ile Cumhur İttifakı Belediye Başkan adaylarına Kayseri'den de destek isteyecek. 

Meydanda gece teftiş!

Erdoğan'ın Kayseri ziyareti öncesi Cumhuriyet Meydanı'nda geceden itibaren hummalı çalışma başlatıldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa' dan gece saatlerinde kente geldi ve beraberindekilerle birlikte soluğu Meydan'da aldı. Özhaseki, miting çalışmalarını yerinde inceledi. 

Vatandaşları mitinge davet etti

Bakan Mehmet Özhaseki, 'Hazırlıklarımız tamam. Kayseri, Cumhurbaşkanımızı hasretle, sevgiyle ve özlemle bekliyor. Bütün hemşehrilerimizi sevdalısı olduğu Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la buluşacağı mitingimize davet ediyorum'  şeklinde konuştu. 

Meydanda gece teftiş!

Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç da Meydan denetimi ile ilgili olarak, 'Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayserimize teşrifleri ve Mitingi öncesi; Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki eşliğinde; Milli Savunma eski Bakanı ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanımız Sayın Hulusi Akar, Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanımız Sayın Taner Yıldız ve İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte miting meydanı hazırlıkları incelemelerindeydik. Teşkilatımızın tüm mensuplarına, özellikle gençlerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.