Ataman'dan, AK Parti Milletvekili Nergis'e tepki: Navigasyonla gezen vekil...

'Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil' diyen AK Parti Milletvekili Hülya Nergis'e tepki gösteren İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, 'Kendi şehrinde navigasyonla gezen vekil göç edenlerin, nerelerde ve ne şartlarda yaşadığını nereden bilecek?' dedi.

Ataman'dan, AK Parti Milletvekili Nergis'e tepki: Navigasyonla gezen vekil...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in, “Artık asgari ücretli evimizin önünde arabası mevcut” sözleri tartışmaları beraberinde getirirken, dikkat çeken bir açıklamada AK Parti’nin diğer Milletvekili Hülya Nergis’ten geldi. Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen bir yayına katılan Milletvekili Nergis, “Türkiye gerçekten çok değişti çok gelişti. Yani kırsal kesimden şehre göç gerçekleşti.  Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev sahibi olmak araba sahibi olmak hiç zor değil” dedi. Nergis'in bu sözleri de tepki topladı. 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ATAMAN: EN UCUZ ARABA 164 BİN YANİ ASGARİ ÜCRETİN 58 KATI!

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, AK Parti Milletvekili Hülya Nergis'e tepki gösterdi ve seçim döneminde adres bulmak için navigasyon kullandığı iddialarını yeniden gündeme taşıyarak, atıf yaptı. Ataman, "AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, 'Türkiye gerçekten çok değişti çok gelişti. Yani kırsal kesimden şehre göç gerçekleşti. Şehirdeki standart çok yükseldi. Artık ev, araba sahibi olmak hiç zor değil.' demiş. Kendi şehrinde navigasyonla gezen vekil göç edenlerin, nerelerde ve ne şartlarda yaşadığını nereden bilecek? Ayrıca, asgari ücret 2825.90TL iken en ucuz araba 164.000TL. Yani asgari ücretin 58 katı!? Sayın vekile hatırlatırım ki, başını bir göz odaya sokmak, ev sahibi olmak isteyen ama öldüğünde bile mezar parası olmayan insanların sayısı hiç de azımsanmayacak kadar yüksektir. Kendilerini bir ay tüm milletin gözleri önünde asgari ücretle yaşamaya davet ediyorum" dedi.

AK Parti Milletvekili Nergis: Artık ev sahibi olmak araba sahibi olmak hiç zor değil!

Haberin ayrıtıları için TIKLAYIN