Aşkın Genç'ten Erdoğan'ın o isteğine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mesajlarını dün Kayseri'den verdi. İsteklerini de söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'ten yanıt gecikmedi. Genç, 'Kayserililer işini bilir.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Aşkın Genç'ten Erdoğan'ın o isteğine tepki!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kayseri’de gerçekleştirdiği mitingde vatandaşların İstanbul’da yaşayan Kayserilileri aramasını ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a destek olmalarını istedi.

Erdoğan’ın Kayseri’de Murat Kurum’a destek istemesine tepki gösteren CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, şunları ifade etti:

“Sayın Cumhurbaşkanı, Kayseri’de yaptığı mitingde İstanbul’daki Kayserililere Sayın Murat Kurum’a oy verme çağrısında bulunmuş. Ben buradan kendilerine ifade etmek istiyorum Kayserililer ne yapacağını gayet iyi bilir. Geçen seçimde yaptıkları gibi bu seçimde de İstanbul’daki Kayserili hemşerilerim Sayın Ekrem İmamoğlu’na tam destek vereceklerine inancım tam benim. Ben seçim sonuçlarının şimdiden herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”