Arıkan'dan çağrı: TBMM sırtını millete dönmemelidir!

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, 'TBMM millete sırtını dönmemelidir' diyerek meclisi göreve çağırdı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Arıkan'dan çağrı: TBMM sırtını millete dönmemelidir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Peş peşe gelen zamlar muhalefeti harekete geçirdi. CHP, Saadet Partisi, Deva Partisi, ve Demokrat Parti “Yürütmenin çözüm bulamadığı aksine büyüttüğü ekonomik sorunların çözülebilmesi ve büyük bir ekonomik buhranla karşı karşıya olan vatandaşların rahat bir nefes alabilmesi için Parlamentonun üstüne düşen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir” diyerek, TBMM'yi 25 Temmuz Salı günü olağanüstü toplanmaya çağırdı.

Arıkan'dan çağrı: TBMM sırtını millete dönmemelidir!


“Türkiye Büyük Millet Meclisi millete sırtını dönmemelidir. İktidar partisi ve ortaklarına sesleniyoruz; gelin ekonomideki yangını söndürmek için hep birlikte gayret gösterelim” diyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Mahmut Arıkan da sosyal medyasından yaptığı paylaşımlarla TBMM’yi göreve çağırdı. Saadet Partisi tarafından hazırlanan görseli paylaşan Arıkan, "Ekonomideki yanlışları ve ağır zamları görüşmek üzere Saadet Partisi Grubumuz ve dört parti Meclis'i olağanüstü toplanmaya çağırdı” dedi.