'Anlatacak çok şeyim var' dedi ve emekli olduğunu açıkladı!

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Kayseri Milli Eğitim Müdürü iken görevden sürpriz bir şekilde alınan ve Bakanlık Maarif Müfettişi olarak görev yapan Celalettin Ekinci, emekli olma kararı aldı.

'Anlatacak çok şeyim var' dedi ve emekli olduğunu açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaklaşık 2,5 yıl görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan Milli Eğitim eski Müdürü Celalettin Ekinci, emeklilik kararını şu ifadelerle duyurdu: Dostlar, eğitimi mühendislere, doktorlara bırakarak 31 yıllık öğretmenlik hayatımı sonlandırdım. Niye emekli oldun diyenlere anlatacak çok şeyim var. Yeri geldiğinde konuşuruz. Ey özgürlük” 
“ÖMÜR BİTTİ, YAZIK OLDU”
Diğer yandan Ekinci’nin, “O onu istemiyor, diğeri başkasını, bu kimseyi istemiyor, istemeyenler belki diyor, isteyenler ama diyor, o olmaz, bu olur mu ki, oldu istedim ama vazgeçtim, yapmadım ama keşke yapsaydım, o oraya bu buraya. Ömür bitti, yazık oldu” ifadeleri de dikkat çekti.
DİKKAT ÇEKEN GÖNDERME
Ekinci’nin sosyal medyadaki kumar tartışmaları ve iddialarıyla ilgili olarak, “Deli Çavuş kumarda en az 50000 dolar kaybedenlerin bir kısmını açıklamış. Kazananları açıklasana kardeşim. Belki içlerinden akraba falan çıkar” şeklindeki, esprili paylaşımı ve göndermesi de dikkat çekti.  

Celalettin Ekinci Kimdir?

1965 Yılında Konyanın Doğanhisar ilçesinde doğdu.İlkokulu Afyon'da, ortaokul ve liseyi Konya Doğanhisar da bitirdi. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında İzmit Yetiştirme Yurdunda göreve başladı. Sırasıyla Ankara 50.yıl yetiştirme yurdunda, Sungurlu Fatih ortaokulunda, Mamak Abidinpaşa lisesinde, Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesinde ve Yenimahalle Prof. Dr. Mehmet Sağlam İlköğretim okulunda görev yaptı. 07/06/2010 tarihinde Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne önce geçici şube müdürü ardından da asil Şube Müdürü olarak atandı. 2012'de Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdrlüğü Görevleri sürdürdü. Memursen'e bağlı Eğitim-Bir-Sen Ankara 4 Nolu Şube Başkanlığı görevini sürdürdü. 2015 Mayıs ayında Muğla Milli Eğitim Müdürlüğüne daha önce Niğde, Gaziantep, Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü Görevlerinde bulundu.