'Alçak saldırıyı kınıyorum'

Kayserili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu İstanbul Sarıyer'de 2 maskeli şahıs tarafından gerçekleştirilen ve 1 kişinin öldüğü silahlı saldırı sonrası kınama mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

'Alçak saldırıyı kınıyorum'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu İstanbul Sarıyer'de 2 maskeli şahıs tarafından gerçekleştirilen ve 1 kişinin öldüğü silahlı saldırı sonrası kınama mesajı yayımladı. Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesine ayin sırasında girerek 1 kişiyi öldürüp kaçan şahısların polis tarafından arandığı biliniyor.

Başkan Hisarcıklıoğlu konuya ilişkin bir açıklama yaparak alçak saldırıyı kınadı. Hisarcıklıoğlu, "İstanbul Sarıyer’de Santa Maria Kilisesi’nde ayin sırasında gerçekleştirilen alçak saldırıyı kınıyorum. Menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımızın ailesine başsağlığı, yaralılar için acil şifalar diliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alanlar asla emellerine ulaşamayacaktır."

Diğer yandan İstanbul Valisi Davut Gül yaşanan olaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bir vatandaşımız vefat etti. 2 maskeli şahıs saldırıda bulundu. Bununla ilgili polisimizin, savcılığımızın araştırması devam ediyor. Yaralı yok. Tek bir kişiye saldırı olmuş ve bir kişi vefat etmiş. Bildiğimiz, gördüğümüz şu içeri girilmiş ve içerideki bir kişiye saldırıda bulunulmuş. Bunun üzerinde polisimiz çalışıyor. Saldırganlar en kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilecek. Hepimizin başı sağ olsun."