Akay'dan, Keskin'e sert sözler: Akıldanelerini üzdü de ses senden mi çıkıyor?

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in fabrika ile ilgili iddialarına yanıt verdi. Akay, cevabında 'Daha ağırını söylemeye edebim elvermiyor' ifadeleri ile dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Akay'dan, Keskin'e sert sözler: Akıldanelerini üzdü de ses senden mi çıkıyor?

Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Seviyesizliği muhatap almışlığım yoktur. Ama ismim ve görev yaptığım kurum çirkin siyasetin malzemesi yapılmak gibi bir hadsizlik karşısında da sessiz kalacak değilim. Öncelikle Kayseri Şeker ve şahsımla ilgili suç içerikli bilgi, belge olup da bunu savcılığa vermeyen müfteridir. Daha ağırını söylemeye edebim elvermiyor” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, parti il binasında dün düzenlediği basın toplantısında Kayseri Şeker Fabrikasıyla ilgili iddiaları gündeme taşıdı. 
Akay'dan, Keskin'e sert sözler: Akıldanelerini üzdü de ses senden mi çıkıyor?
HIRSIZLIĞIN, ÇALMANIN KÜÇÜĞÜ BÜYÜĞÜ OLMAZ
Kayseri Şeker Fabrikası ile ilgili olarak daha önce fabrikanın kendi bünyesinde canlı hayvan alımı yaparken 2017 yılında alınan bir kararla bu işin 100 bin lira sermaye ile kurulan 18 günlük bir firmaya devredildiğini belirten Keskin, “Neden direkt alım yaparken bir komisyon verme ihtiyacı hissettiniz. Tabii bazı yöneticiler, ‘Büyük sermayesi olan bir kuruluşta 15-16 milyonun ne önemi var’ diyebilirler. Ama usulsüzlüğün biri de bir 1 milyonu da birdir. Niye, çünkü zihniyet önemlidir… Hırsızlığın, çalmanın küçüğü büyüğü olmaz” ifadelerini kullanmıştı.
Keskin’in yaptığı açıklamalara yanıt veren Kayseri Pancar Kooperatifi  Başkanı Hüseyin Akay, 
“Seviyesizliği muhatap almışlığım yoktur. Ama ismim ve görev yaptığım kurum çirkin siyasetin malzemesi yapılmak gibi bir hadsizlik karşısında da sessiz kalacak değilim.
CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; dün düzenlediği basın toplantısında şahsım ve Kayseri Şeker hakkında atıp tutmuş, Aslı astarı olmayan konularla ilgili ithamlarda bulunmuştur” dedi.
SİYASETEN BİR VARLIK ORTAYA KOYAMAYANLAR…
Akay, “Siyaseten bir varlık ortaya koyamayanlar siyasi rakiplerini bırakıp da, Kayseri’nin, çiftçinin ve şeker sektörünün güzide kuruluşuna yalan yanlış ithamlarla saldırarak siyasi prim sağlanamazlar” ifadeleriyle de dikkat çekti.
AKAY, FEYZULLAH KESKİN’İ HEDEF ALDI: AKILDANELERİNİ ÜZDÜ DE SES SENDEN Mİ ÇIKIYOR?
“Öncelikle Kayseri Şeker ve şahsımla ilgili suç içerikli bilgi, belge olup da bunu savcılığa vermeyen müfteridir. (Daha ağırını söylemeye edebim elvermiyor)” ifadelerini kullanan Akay, şunları söyledi: Feyzullah Keskin, benim yanlış anlaşılan veya maksadını aşan bir şekilde değerlendirilen bir açıklamam seni neden bu kadar üzdü ve üzerine alındın. Yoksa iflah olmaz Kayseri Şeker düşmanı akıldanelerini üzdü de ses senden mi çıkıyor.
Akay'dan, Keskin'e sert sözler: Akıldanelerini üzdü de ses senden mi çıkıyor?
Kayseri Şeker bir çiftçi kuruluşu olduğu için görev süremiz içinde hep siyasetin dışında tutmaya çalıştık ve işimize odaklanarak her siyasi görüşten çiftçimize doğru ve başarılı bir hizmet sunmaya çalıştık. Geldiğimiz noktada siz göremeseniz ve anlayamasanız da başarı tarafsız, anlama yeteneğine sahip herkes tarafından açık bir şekilde görülüyor ve kabul ediliyor. Kayseri Şeker’de suistimal arayanlar veya ahlak dışı, etik dışı davranış arayanlar 2011 öncesi ile ilgili halen devam eden davalara ve içeriklerine baksınlar. Buranın nasıl ahlak dışı bir şekilde ve yöntemle talan edildiğini görsünler.
Biz benzer heveste olanlara bu fırsatı vermedik ve inşallah da vermeyeceğiz.
Siyaseten bir varlık ortaya koyamayanlar siyasi rakiplerini bırakıp da, Kayseri’nin, çiftçinin ve şeker sektörünün güzide kuruluşuna yalan yanlış ithamlarla saldırarak siyasi prim sağlanamazlar.
Türkiye’de muhalefet sorunu var diyorlardı, El-Hak doğru imiş. Kapasitesiz, bilgisiz, siyasetten anlamayan, hiçbir başarı sağlayamamış kişilerin görev üstlendiği muhalefette elbette sorun olur. Eski kasaba politikacısı kurnazlığı ile günümüz siyasetinde başarı olmaz. Önce bunu anlasınlar. Sonra da bir kısmı CHP’li Aziz Çiftçilerimize ve çalışanlarımıza bir faydaları zaten olmuyor birde onlara, onların ekmek kapısına zarar vermesinler.

CHP İL BAŞKANI KESKİN'DEN KAYSERİ ŞEKER İDDİASI! Haberin detayları için TIKLAYIN