AK Partili eski Başkan isyan etti: Seçim kazanmak uğruna her türlü ahlaksızlığı mübah görüyorlar!

AK Parti'den ayrılan ve bir süre önce Yeniden Refah Partisi'nden Bünyan Belediyesi Başkanı adayı olan eski Başkan Şinasi Gülcüoğlu, seçim süreci ile ilgili olarak, 'Bazı adaylar tarafından projelerimin kopyalandığı, iftiralara uğradığım bir süreç olmuştur' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili eski Başkan isyan etti: Seçim kazanmak uğruna her türlü ahlaksızlığı mübah görüyorlar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'den daha önce Bünyan Belediye Başkanı seçilen ve daha sonra yeniden aday gösterilmeyen Şinasi Gülcüoğlu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde bu kez  Yeniden Refah Partisi'nden aday gösterildi. Gülcüoğlu, seçimin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Şahsıma danışılmadan oluşturulan borçların ödendi

'Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı  olduğum bu seçimlerde tüm partilerin ortak  hedefi haline getirildiğim, bazı adaylar tarafından projelerimin kopyalandığı, iftiralara uğradığım bir süreç olmuştur' diyen Gülcüoğlu, 'Ülkemizde yapılan ve üzerinden henüz bir hafta geçen Yerel Yönetimler (Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve Muhtarlık) Seçimlerinin Ülkemize,Kentlerimize, İlçelerimize ve Güzel Bünyan’ı mıza hayırlara vesile olmasını Cenabı-ı Allah’tan temenni ederim. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı  olduğum bu seçimlerde tüm partilerin ortak  hedefi haline getirildiğim, bazı adaylar tarafından projelerimin kopyalandığı, iftiralara uğradığım bir süreç olmuştur. Bu süreçte demokratik olgunluğunu elden bırakmayan hemşehrilerime, Bünyan’lı Kardeşlerime  oy versin vermesin, desteklesin, desteklemesin tüm vatandaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor ve ne zaman ararsanız arayın, Şairin de dediği gibi; Felek her türlü esbab-ı cefasın toplasın gelsin 
Dönersem kahpeyim Millet yolunda bir azimetten. Milletimin emrinde olduğumu belirtmek istiyorum. Bu süreçte ilçe başkanı ile nedenini hala bilmediğim bir şekilde sanki bir kavga varmış gibi,kendi geçmişinden gelen borçlarını benim tarafımdan oluşturulmuş gibi, Seçimden çekildiğim gibi kamuoyuna çirkinve asılsız , gerçek dışı  tezviratlar yapılmıştır. Şahsıma ve hiçbir arkadaşıma danışılmadan oluşturulan borçların , arkadaşlarım ve şahsım tarafımdan ödendiğini de ayrıca belirtmek istiyorum. ( ve öyle söylendiği gibi büyük rakamlar  olmadığını da ifade etmek gerekir.  Arzu edene belge sunulur.)

AK Partili eski Başkan isyan etti: Seçim kazanmak uğruna her türlü ahlaksızlığı mübah görüyorlar!

Kaynağı belli olmayan iftiralar! Seçim kazanmak uğruna her türlü ahlaksızlığı Mübah görüyorlar

İlçe Başkanının Kiralık arabasının, kendisine aitmiş gibi kamuoyuna lanse edildiği, icra yoluyla satıldığı, evinin icra yoluyla satıldığı gibi kaynağı belli olan bu iftiraların, geçmişten gelen ve nasıl oluştuğunu bilmediğimiz  borçları ve bu borçlar nedeniyle gelen icraların tarafımızdan getirildiği gibi bir çok yalan ,iftira ve iftiracıları önce Allah’a sonra siz değerli vatandaşlarımızın , kamunun vicdanına havale ediyorum.
Girmiş olduğum bütün seçimlerde  olduğu gibi bu seçim de de şahsıma karşı ciddi iftira kampanyaları yürütülmüştür. Seçim kazanmak uğruna her türlü  ahlaksızlığı Mübah gören bu Müflisleri sizler daha iyi bilmektesiniz. Bu iftiralar karşılığında kim ,kimden ne kadar ne almıştır bu durum kimlere ne yarar sağlamıştır bu hususlarda yine siz değerli vatandaşlarımın takdirindedir.