AK Parti ve MHP neden Develi'de buluştu?

Cumhur İttifakının Develi buluşması dikkat çekti. Peki 'İstişare yaptık' denilen toplantıya kimler katıldı?

AK Parti ve MHP neden Develi'de buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi ilçesinde "Cumhur İttifakının buluşmasıyla" ilgili olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanvekilimiz Nuh Kurtsoy, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Serkan Tok, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İl Yürütme Kurulumuzun katılımları ile Develi ilçemizde bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Şehrimiz için hep birlikte, omuz omuza çalışıyoruz” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki'nin başkanlığında Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızın yanı sıra Cumhur İttifakı parti yöneticileriyle Develi'de bir araya geldik. Bu istişare toplantısının hayırlı sonuçlar doğurmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkan Vekilimiz Nuh Kurtsoy, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Serkan Tok ve ilçe belediye başkanlarımızın katılımları ile istişare toplantısı gerçekleştirdik.” paylaşımı yaptı.