AK Parti Kayseri'den Erdoğan'a final çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinginde AK Parti tarafından dikkat çeken bir pankart asıldı. Pankartta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a final çağrısı yapıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

AK Parti Kayseri'den Erdoğan'a final çağrısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen 7. Gençlik Buluşması’nda gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan bir ayrılık mesajı vererek, bu seçimin kendisi için son olduğunu söyledi. Erdoğan, “Benim için bu bir final. Yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim ama buradan çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak.” dedi. 

AK Parti Kayseri'den Erdoğan'a final çağrısı

Erdoğan bu açıklamaları büyük ses getirirken karara karşı çıkanlardan birisi de Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmuştu. Genel Başkan Bahçeli, hafta sonu gerçekleştirilen partisinin 14. Büyük Kurultayı’nda konuştu. 11.kez MHP Genel Başkanı seçilen Bahçeli, konuşmasında “Bu benim son seçimim” diyen Erdoğan’a seslenerek,  “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz. Cumhur İttifakı olarak yanınızdayız.” ifadelerini kullanmıştı. 

AK Parti Kayseri'den Erdoğan'a final çağrısı

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçime sayılı günler kala temposunu artırdı. Bu kapsamda Erdoğan bugün Kayseri’den vatandaşlara hitap etti. Kayseri mitinginde ise açılan bir pankart dikkat çekti. Cumhuriyet Meydanı mitinginde AK Parti teşkilatı tarafından asılan dev pankartta Erdoğan’a seslenildi. Pankartta, “Bu bir final olamaz, hayaller yarım kalamaz” yazdığı görüldü. 

AK Parti Kayseri'den Erdoğan'a final çağrısı