AK Parti eski Milletvekili Tamer'e geçmiş olsun ziyareti

Bazı toplantılara katılmak üzere Kayseri'ye gelen Ticaret Bakan Yardımcısı Mamut Gürcan, eski Milletvekili İsmail Tamer'e geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Parti eski Milletvekili Tamer'e geçmiş olsun ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de bazı ziyaretler gerçekleştirip, toplantılara katıldı. Gürcan, Kayseri ziyaretleri sırasında AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Tamer’i de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Tamer’i, Babası Namık Tamer’in  geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ziyaret eden Gürcan’a, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de eşlik etti. 

AK Parti eski Milletvekili Tamer'e geçmiş olsun ziyareti

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ziyaretine yönelik olarak yaptığı açıklamada, AK Parti Kayseri İl Başkanımız Sayın Fatih Üzüm ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte 24, 26 ve 27. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Tamer'i ziyaret ederek, tedavisi devam eden muhterem babası Namık Tamer için geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kıymetli Milletvekilimize nazik kabulleri için teşekkür ediyor, Namık amcamıza acil şifalar diliyorum” dedi.