Adnan Kenanoğlu'na oy birliğiyle beraat kararı!

Adnan Kenanoğlu hakkında ortaya atılan iddialara mahkeme son kararını verdi. Mahkemeden Kenanoğlu'na beraat kararı çıktı. Kararı değerlendiren Kenanoğlu 'Adalet tecelli etti' dedi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Adnan Kenanoğlu'na oy birliğiyle beraat kararı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adnan Kenanoğlu sosyal medya hesabı üzerinden mahkemenin kararını değerlendiren bir yazı yayımladı. Kenanoğlu yayımladığı yazılı metinde:

'Adalet tecelli etti

Oy birliği ile beraat kararı

Başlangıcı ve sonuçlanması ile tam 2.5 yıl derin üzüntüler yaşadığım çirkin bir KUMPAS nedeniyle 2 yıl evvel aklanmak için o dönem meclis üyesi olduğum partinin üyeliğinden istifa etmek zorunda kalmıştım.

Bu süre zarfında; bana inanan, sahip çıkan, başta ailem, dostlarım, büyüklerim, tüm Kayseri halkına ve Basın mensuplarına, Yakinen 40 yıldır tanıyan tüm esnaf dostlarıma, çocukluk gençlik arkadaşlarıma, İyi Partinin üye tabanına, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu'na, Bu konuyu hiç dile dahi getirmeyen Ak Parti teşkilatları ve Meclis Üyelerine, yine aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve Meclis Üyelerine, Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatları ve Meclis Üyelerine, diğer Siyasi Parti mensuplarına tüm kalbi duygularımla teşekkürü borç bilirim. İnsanlar, onur, haysiyet ve şerefleri için yaşarlar İftira atanlara, haysiyet cellatlığı yapıp itibarsızlaştırmak isteyenlere (başaramadılar süreç boyunca hep başım dik gezdim) Bu şahıslara hakkımı helal etmiyorum. O dönemde bana parti yönetimi içerisinde destek olan inanan başkanlara meclis üyelerine yönetim kurulundaki sayılı üyelere konunun araştırılmasını isteyen Genel Merkezden müfettiş isteyen imza veren (Gelen giden soran bilgiye başvuranda olmadı ) Masumiyet Karinesini ihlal etmeyenlere çok teşekkür ederim. Malum şahıslar içiniz rahatmı artık kendinize sorun

SON SÖZÜM

Temiz ark'tan pis su akmaz. Saygılarımla Adnan Kenanoğlu Kayseri Melikgazi Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi' ifadelerine yer verdi.