ADD'den dekan vekiline tepki

ADD'den dekan vekiline tepki
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden de Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş'ın 10 Kasım paylaşımına tepki geldi. ADD Başkanı Kemal Ceylan,  “Dekanın arap zihniyetiyle konuşmasını üzüntüyle karşılıyorum” dedi.

 

Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş'ın,  sosyal medya üzerinden 10 Kasım paylaşımına bir tepki de Atatürkçü Düşünce Derneği’nden geldi.

Aslantaş'ın "Türk'ün 1000 küsur yıllık kılık kıyafetini, ecnebi kıyafetiyle değiştirdi ve her şeyden önemlisi Türk'ün 1000 küsur yıl tabi olduğu Allah'ın ahkamını ecnebi kanunlarıyla değiştirdi" yönündeki paylaşımına tepki gösteren ADD Şube Başkanı Kemal Ceylan,  “Dekanın vahabi arap zihniyetiyle konuşmasını üzüntüyle karşılıyorum. “dedi.Mustafa Kemal Atatürk’e karşı yapılan düşmanlığı nefretle kınadıklarını dile getiren Ceylan, “Bugün Emperyalizmin işbirlikçilerinin halen Erciyes Üniversitesi gibi bir ilim yuvasında olmasından utanç duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“KINIYORUZ”

Ceylan, “Bizler bu Cumhuriyetin kurucusu olan Ulu Önderimizin kulluktan insanlığa terfi etmesinin sömürücülükten, vatansızlıktan, hürriyetimizi, milliyetimizi ve istiklalimizi borçlu olduğumuz Ulu Öndere karşı yapılan düşmanlığı ve takipçilerini nefretle kınıyoruz.  Bugün gördük ki Emperyalizmin işbirlikçilerin halen Erciyes Üniversitesi gibi bir ilim yuvasında olmaktan utanç duyuyoruz.  Ve rektörümüzün bu zat hakkında başlatmış olduğu idari soruşturma için de kendisine teşekkür eder, gerici ve yobaz zihniyete karşı kamu oyunun gereğini yapacağına inanıyorum. Yaşasın Tam Bağımsız, Çağdaş, Laik Türkiye Cumhuriyeti. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.