24 kişi istifa etti! Bakın hangi partiye geçti

Gelecek Partisi Kayseri il teşkilatından 24 isim düzenlenen törenle Ak Parti'ye geçti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
24 kişi istifa etti! Bakın hangi partiye geçti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Kayseri il teşkilatından, aralarında İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Söylemez ve Kocasinan İlçe Başkanı Mafus Akhan’ın da bulunduğu 24 isim düzenlenen törenle Ak Parti’ye geçti. Ak Parti’nin bir neferi olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen yeni üyelere rozetlerini, Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin taktı. Şahin, “Gelecek’te ‘gelecek’ göremedikleri için bizlerle beraber bugünü değerlendiren bu kıymetli isimlere teşekkür ederiz” dedi. 
Kayseri’de Gelecek Partisi İl Teşkilatı’ndan 24 kişi, Ak Parti’ye katıldı. Aralarında İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Söylemez ve Kocasinan İlçe Başkanı Mafus Akhan’ın da bulunduğu 24 yeni üyeye rozetlerini, düzenlenen törenle Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin taktı.

24 kişi istifa etti! Bakın hangi partiye geçti
Törende konuşan Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, “Şimdi de aramızda Gelecek Partisi’nin il ve ilçe yöneticilerinin bulunduğu bir grupla, bir gönüldaş grupla beraberiz. Sağ olsunlar Mafuz Bey ve ekip arkadaşları bundan sonraki süreçte Ak Partimizle yol almak istediklerini ve Ak Davamızla, Ak Ailemizle beraber bizimle bir nefer olarak çalışmak istediklerini belirttiler. Genel siyasete değinmek gerekirse; Gelecek’te ‘gelecek’ göremedikleri için bizlerle beraber bugünü değerlendiren bu kıymetli isimlere teşekkür ederiz.” dedi. 
Gelecek Partisi Kocasinan Eski İlçe Başkanı Mafuz Akhan da, “Sevgili yol arkadaşlarımla beraber, ülkemizin genel bütünlüğüyle ve belediyecilik anlayışıyla birlikte öncülük eden Ak Partimizle bir arada olmanın ve omuz vermenin gururunu yaşıyoruz. Burada güzel insanlarla, daha güzel çalışmalar yapacağımız kanaatindeyiz. Bu hizmetleri bir arada yürütmek için buradayız. Özellikle nazik davetiniz ve kibarlığınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Eski Başkanı Leyla Söylemez, “Şehrimizin belediyecilik anlayışını ön plana çıkaran Ak Parti hükumetiyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sıkıntıların daha rahat giderilmesi adına çıkılan bu yol da, destek amaçlı, bizler de Ak Parti’nin yerel yönetiminin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin tarafından yeni üyelere rozetleri takıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kitabı hediye edildi.