2 kez ertelenen ameliyat isyan ettirdi!

Kayseri Şehir Hastanesine rahatsızlığı için başvuran ve ameliyat için gün verilen Kürşad Aydın isimli hasta 2 kez ameliyat tarihinin ertelenmesine isyan etti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde… 

2 kez ertelenen ameliyat isyan ettirdi!

Yoğunluk ve ameliyat için verilen uzun tarihli randevularla gündeme gelen Kayseri Şehir Hastanesi bu kez de 3 kez ertelenen ameliyat randevusu ile gündem oldu.

Acil rahatsızlığı sebebiyle Kayseri Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği şubat ayında başvuran Kürşat Aydın’a 16 Şubat 2024 tarihi için ameliyat randevusu oluşturuldu. 16 Şubat tarihinde ameliyat olmak için hastanenin yolunu tutan Kürşat Aydın, acil hasta olduğu gerekçesiyle ameliyatının 5 Mart tarihine ertelendiğini öğrendi. Acılar içinde 5 Mart’ı bekleyen Kürşat Aydın, 5 Mart tarihi gelince bir kez daha hastanenin yolunu tutsa da yine ameliyat olmayı başaramadı. Çünkü yine acil hasta olduğu gerekçesiyle ameliyatının 8 Mart tarihine ertelendiğini öğrendi.

Çektiği acılara dayanamadığını belirten Kürşat Aydın, önce CİMER’e şiyakette bulundu, sonrasında da kredi çekerek, özel bir hastanede ameliyat oldu. Aydın, ertelen ameliyatlar nedeniyle işyeri ile de sorun yaşadığını belirterek, maddi ve manevi olarak mağdur edildiğini dile getirdi.

2 kez ertelenen ameliyat isyan ettirdi!