Zirve'de bakın nasıl karşılandılar

Muhteşem manzarasının keyfini çıkarmak ve teleferikle keyifli bir yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar zirvede bakın nasıl karşılandı? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Zirve'de bakın nasıl karşılandılar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların gezilecek görülecek listelerinde yer alan Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi, bayramın birinci günü olan 10 Nisan Çarşamba günü, bayram dolayısı ile ziyaretçilere kapalıydı.

Zirve'de böyle karşılandılar

Yerli ve yabancı turistin merak ettiği acaba ne zaman açılacak diye beklediği haber bugün geldi. Bugünden itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Kayseri'nin incisi, Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes, her yaş gurubundan ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Zirve'de böyle karşılandılar

Erciyes Kayak Merkezi, Tekir ve Hacılar Gondol tesisleri ziyaretçilerini şekerlerle karşılayarak bugün hizmet vermeye başladı. Tesisler, 11-14 Nisan tarihleri arasında 09.00 ile 18.00 saatleri arasında açık olacak.

Zirve'de böyle karşılandılar

Erciyes'in tekrar ziyaretçilerini ağırlamaya başlaması, hem yerli hem de yabancı turistler için keyifli bir seçenek olarak ön plana çıkıyor. Doğa tutkunları, Erciyes'in muhteşem manzarası eşliğinde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak için bu tesisleri tercih ediyor.

Zirve'de böyle karşılandılar