Zafer Partisi'nden Kayseri'ye heyet!

Zafer Partisi, Kayseri'de yaşanan olayların ardından Genel Başkan Ümit Özdağ'ın talimatı ile Kayseri'ye bir heyet gönderdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Zafer Partisi'nden Kayseri'ye heyet!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 30 Haziran 2024 Pazar günü akşam meydana gelen ve sonrasında farkı illere sıçrayan olaylar nedeniyle Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kayseri’ye bir heyet gönderdi. Heyette Zafer Partisi kurucularından GİK Üyesi, Siyasi İşler Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel,  Teşkilat Başkanı Ali Dinçer Çolak, Özdağ’ın başdanışmanı 15 Temmuz Gazisi, emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz ve Baş danışman Oğuz Beki’den oluşan heyet il başkanlığında partililerle buluştu.

Zafer Partisi'nden Kayseri'ye heyet!

Gelişmeleri X Sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Seyit Yücel, ‘Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’ın görevlendirmesi ile geldiğimiz Kayseri’de, Zafer Partisi il binamızda partili arkadaşlarımıza sabır ve sükunet içinde olmalarını, fiilen hiçbir olayın içinde olmamalarını, devletin güvenlik güçlerinin yeterli olduğunu söyledik. Ancak Kayseri’de her türlü kışkırtıcı ve tahrikkar ve unsurların yine işbaşında olduğunu üzülerek gözlemledik. Bu vesileyle Kayserili değerli vatandaşlarımızın da son derece uyanık ve dikkatli olmalarını, evlatlarını, gençlerimizi sokak eylemlerinden uzak tutmalarını önemle rica ederiz.’ paylaşımını yaptı.