Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Kayseri iddiası: Olay doğru mu?

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof Dr Ümit Özdağ'dan dikkat çeken Kayseri iddiası. Özdağ, 'Kayseri'de dün Suriyeli bir sabıkalı bir Türk gencini bıçaklıyor. Adam sabıkalı suç işlemiş ve hala ülkemizde, sınır dışı edilmemiş' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Kayseri iddiası: Olay doğru mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof Dr Ümit Özdağ, Kayseri açıklamasıyla dikkat çekti. Kayseri'de yaşandığını belirttiği bir olaya dikkat çeken  Özdağ, 'Kayseri’de dün Suriyeli bir sabıkalı bir Türk gencini bıçaklıyor. Adam sabıkalı suç işlemiş ve hala ülkemizde, sınır dışı edilmemiş' ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'dan Kayseri iddiası: . Olay doğru mu?

'Saldırıyı teyit ettirdim'

Açıklamasında 'Zafer Partisi üyesi  Baykal Altay saldırıyı duyuran aşağıdaki X’i paylaşıyor. Polisten ikaz gelince X’i kaldırıyor. Olay dün gece bana yansıdı' diyen Özdağ, şu ifadeleri kullandı: Saldırıyı teyit ettirdim. Haber yapalım mı diye arkadaşlar sordular. Yapmayın, sıkıntı olmasın, polise yardımcı olun dedim. Sabah Baykal Altay’ın gece gözaltına alındığını öğrendim. Bugün savcılığa sevk edilecekmiş. Olay doğru mu? Doğru. Paylaşımda suç var mı? Yok. Rica üzerine X’i silmiş mi? Silmiş. Daha adamı niye gözaltına alıp savcılığa sevkediyorsunuz? Çünkü Ankara’dan baskı var. Zafer Partisi Baykal Altay’ın yanındadır.