Yüzlerce Yapay Çiçek Modelleri ve Gelin Buketleri Modern Çiçek de

Yapay çiçek çeşitleri, gelin çiçeklerinde saklama kolaylığı açısından son derece avantajlı...

Yüzlerce Yapay Çiçek Modelleri ve Gelin Buketleri Modern Çiçek de
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gelin çiçekleri gelin için en önemli aksesuarlardan biridir. Bir gelinin hayatındaki en önemli ve güzel gün düğün günü olduğu için gelin çiçeği seçerken çok dikkatli olmalısınız. Yapay bitki arasından seçim yapabileceğiniz birçok farklı çiçek vardır. Klasik gelin çiçeklerini kullanarak gelin imajı oluşturabilirsiniz. Farklı gelin çiçekleri seçip tabuların ötesinde farklı görünümlerle de sunabilirsiniz. Ayrıca yapay gelin çiçekleri çok şaşırtıcıdır; çünkü farklı moda konsept tasarımlarıyla oluşturulabiliyorlar.

Neden Yapay Gelin Çiçeği Tercih Edilmelidir?

Yapay çiçek çeşitleri, gelin çiçeklerinde saklama kolaylığı açısından son derece avantajlıdır. Yapay gelin çiçekleri ilk günkü gibi uzun yıllar zarar görmeden ve zorlanmadan saklanabilir. Bir diğer önemli nokta ise düğün ortamına en uygun gelin buketini seçebilmenizdir. Rustik konseptle oluşturulmuş bir düğün ortamına en uygun gelin çiçekleri daha masum bir görünüme sahip çiçekler olacaktır. Gelinliğe uygun rengi, gelin çiçeklerinde ve damadın elbisesinde ortamın konsept renginin seçilmesi mükemmelliği yakalamanızı ve birbirini tamamlamanızı sağlayacaktır. Bu nedenle doğru görünümü elde etmek için gelin çiçeklerine bu renk detaylarını da göz önünde bulundurarak bu renklere yer vermelisiniz.

Yapay Lale Gelin Çiçekleri

Gelin çiçeği bölümünde yer alan çeşitler, renkli detayları seven kişilerin tercih edebileceği modellerdir. Islak lale gelin buketi birçok gelin adaylarının vazgeçemediği ve oldukça popüler olan gelin çiçeklerinden biridir. Yapay bir çiçek olmasına rağmen nemli görünümünden dolayı gerçek bir lale görünümündedir. Laleler görünüşte oldukça asil ve ağır bir görünüme sahiptir. Bu nedenle gelinliği sadeleştirmek ve daha fazla detay ile dengelemek için çoğu zaman gelin çiçekleri için ideal bir seçim olabilir. Laleler genellikle soğuk havalarda bulunur ve nemli lale tasarımı nedeniyle her mevsimde kolayca tercih edilir. Daha canlı detayları seven gelin adayları için laleleri kuru çiçeklerle süsleyen gelin çiçeği çeşitlerini bulabilirsiniz. Oldukça canlı ve havalı görünen bu gelin buketi genellikle rengarenk düğün mekanları ve gelinler için uygundur.

 

Orkide Gelin Çiçeği

Yapay ağaç ve yapay çiçek kategorisinde olan Orkide buketi, ıslak çiçek ve yapay gelin çiçeklerinin öne çıkan modellerinden biridir. Orkide buketi eğlenceli ve masum bir görünüme sahiptir. Sadakat ve saflığın temsilcisi olarak tanımlanan beyaz orkideler, bu bukette orkide tomurcuklarıyla canlanıyor. Görünümü sıcak yaz günlerini andıran bu çiçeğin, yaz gelinleri için uyumlu ve modaya uygun bir seçim olacaktır.

Gelin Çiçeği Tasarımı Her Stille İyi Gider

Özellikle son yıllarda yapay sarmaşık ve çiçekler arasında olan gelin çiçeği modelleri popülerlik kazanmaya başlamıştır. Yapay görünümünden dolayı saklanma sırasında dökülme veya bozulma riski yoktur. Gelin çiçekleri arasında en popüler çiçeklerden biri de güllerdir. Güller her gelin adayı için çok önemlidir çünkü onlar aşkın en güzel temsilcileridir. Her gül renginin farklı anlamlar taşıdığına inanıldığından gelinler genellikle bu anlamlara yapay gelin buketlerini tercih ederler. Beyaz güllerden oluşan gelin buketi zarafeti temsil eder. Sade gelinliğin şıklığına uyum sağlaması ve gösterişli gelinliği dengelemesi nedeniyle ilk tercih olan gül buketi minik beyaz güllerden oluşur. Çevredeki kır çiçekleri bile güllerin masumiyetini gösterir. Gelin çiçekleri güller kadar popüler olacaksa oldukça fazla renk seçeneğinin olduğu söylenebilir.

Yapay Gül Buketleri

Yapay çiçeklerle tasarlanan iri gülleri ilk günkü gibi ömür boyu saklayabilirsiniz. Bu gelin buketi çim ipi ile süslenmiş, iri mavi güller ve pembe alçı ile renklendirilmiştir. Samimi görünümünden dolayı gelinliğin daha çekici ve kusursuz görünmesini sağlayan güller, birbirinden şık tasarımları ile hizmetinize sunulur. En iyi yapay gelin çiçeklerini https://www.moderncicek.com/ sitesinden bulabilirsiniz.