Yüreklere ateş düştü

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının açtığı taciz ateşinde Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök'ün şehit oldu. Şehit haberinin ardından Kayserili isimlerden de başsağlığı mesajları yayımlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yüreklere ateş düştü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu, iki askerin şehit olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, harekât bölgesinde taciz ateşiyle ağır yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Furkan Günergök'ün, sevk edildikleri hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştüğü belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığının yaptığı açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadesi kullanıldı.

Diğer yandan Kayserili isimlerde şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı. İşte yayımlanan mesajlar: 
AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler: Pençe Şimşek Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz Hasan Taş ve Furkan Günergök’e Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu: Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimiz Hasan Taş ve Furkan Günergök’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizin mekânları cennet, makamları âlî olsun.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy:Pençe Şimşek Operasyonu bölgesinde, 9 Temmuz’da hain teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda  şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz  Hasan Taş ve Furkan Günergök’e Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç: Pençe-Şimşek Harekatı Bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimiz Hasan Taş ve Furkan Günergök’e Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan: Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Şimşek Harekâtında şehit olan kahraman askerlerimiz Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş ve Piyade Sözleşmeli Er Furkan Günergök’e Allah’tan rahmet, ailesine ve silah arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş: Pençe-Şimşek Harekâtı operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz Hasan Taş’a ve Furkan Günergök’e Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun…

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç: Pençe-Şimşek harekat bölgesinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehadete eren kahraman vatan evlatlarımız Piyade Sözleşmeli Erlerimiz Hasan Taş ve Furkan Günergök’e Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Yüreklere ateş düştü