Yücel: Yarım saatlik yağmurdan sonra esnaf perişan!

Kayseri'de etkili olan sağanak yağış sonrası ortaya çıkan görüntülere İYİ Partili Yücel'den tepki geldi...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yücel: Yarım saatlik yağmurdan sonra esnaf perişan!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hafta sonu resmi açılışı yapılan Kazancılar Çarşısın'da etkili olan sağnak yağışın ardından olumsuz görüntüler ortaya çıktı.

2 GÜN ÖNCE AÇILIŞI YAPILAN KAZANCILAR ÇARŞISININ RESTORASYONU SINIFTA KALDI
Bu duruma İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel'den tepki geldi. Çarşıda inceleme yapan Yücel, "İki gün önce açılışı yapılan Kazancılar Çarşısı'nın restorasyonu bugün sınıfta kaldı. Yarım saatlik yağmurdan sonra esnaf perişan. Üst kattan gelen yağmur suları Kazancılar'ın içine şelalele gibi aktı" diye konuştu.


ESNAF PERİŞAN! İKİ GÜN ÖNCE TESLİM ALINAN YERİN DURUMU BU
Buraların vatandaşın vergisiyle yapıldığıjna dikkat çeken Yücel, bu yüzden ince elenip sık dokunması gerektiğine vurgu yaptı. Yücel, belediye yetkililerine de seslenerek, "Burayı teslim alan uzman arkadaşlar yeterli görülmeyen yerler konusunda uyarsaydı, burası teslim alınmaz ve açılışı yapılmış olmayacaktı. Bugün de bu görüntüler ortaya çıkmayacaktı. Esnaf perişan. Tahmin ediyorum belediye mahçup, ama bunun da hesabının sorulması lazım. İhalelerdei ihaleyi alan firmalardan işi teslim alırne, onay verirken iyi incelenmeli, içlerine sinmeli. İşte iki gün önce teslim alınan ve onay verilen yerin durumu bu" dedi.