Kocasinan'daki arsa takaslarına dikkat çeken Yücel: Belediyelerde alabulu işler oluyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi'nin İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, ballı villa konusunun unutturulmak istendiğini belirterek, burada birilerine rant sağlandığını söyledi. Yücel, ayrıca 'Belediyelerde alabulu işler oluyor' dedi ve Kocasinan Belediyesi'ndeki arsa takaslarıyla ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kocasinan'daki arsa takaslarına dikkat çeken Yücel: Belediyelerde alabulu işler oluyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, OIay Türk TV’de Yüz Yüze programında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Programda Olay Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci ve İHA Bölge Müdürü Cem Atakan’ın sorularını yanıtlayan Yücel, ranta karşı olduklarını ifade etti. Ballı villa konusunu da yeniden gündeme taşıyan İYİ Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Bşakanvekili Kazım Yücel, ‘ballı villa’ konusunun unutturulmak ve soğutulmak istendiğini o bölgede bir rant sağlandığı belirtti.  “Belediye içinde bazı insanlar var, alabulu işlerin yapıldığı yerler var. Açık söyleyeyim bu tür işler dönüyor” ifadelerleriyle dikkat çeken Yücel, Kocasinan Belediyesi’ndeki arsa takasları konusuna da dikkat çekti. 
Takas konusuna karşı olduğunu ifade eden Yücel, özellikle Kocasinan Belediyesi’nde  sık sık konuyu gündeme getirdiğini söyledi.  Yücel, “Şimdi ne yapılıyor? Encümene satmaya, ihaleye, kat karşılığı konu gönderiliyor. Konu bir kaç müdüre bırakılıyor.  Birkaç kişinin olduğu Encümen’de bu işler olmaz.” dedi.