Yücel'in, 'Efsunlu' tepkisi sonuç verdi! Meclis salonuna geri döndüler!

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel'in, Meclis Salonu tepkisinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Yücel'in, 'Efsunlu' tepkisi sonuç verdi! Meclis salonuna geri döndüler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Partili Kazım Yücel, bir süre önce yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle Belediye Meclis Salonu’nda, Meclis toplantılarını yapamadıklarını dile getirerek, dikkat çeken bir tepki göstermişti.

Haber
"BİZ MECLİS SALONUNDA 2 YILDIR TOPLANAMADIK, ÇÜNKÜ PANDEMİ VAR! SANIRIM PARTİSEL OLUNCA EFSUNLU OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORLAR"
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Belediye Meclis Salonu’nda bir süre Bakanların katılımıyla yapılan hızlı tren ihalesine yönelik toplantıyı gündeme taşıyarak, “Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis salonunda, biz 2 yıldır nerdeyse 1 kez meclis toplantısını yapabildik! Neden mi? Çünkü pandemi var. 70 meclis üyesi için problem olabilir. Bu hafta şehrimize gelen bakanlarımızı aynı salonda 3 kat fazla kalabalıkla ağırlayan belediye başkanımız, sanırım mesele partisel olunca efsunlu olduklarını düşünüyor!  Hem de muhalif meclis üyeleri konuşmasın diye kaldırılan meclis kürsüsü de yerinde! Şaka gibisiniz!  Artık bazı yaptıklarınızı halka anlatamıyorsunuz, çok net görülüyor! Gerektiğinde kürsüleri istediğiniz açılış noktasına taşıyorsunuz! Açılışları da kendi personelinize yapmaya başladınız! Halk yaptıklarınızın farkında. Umarım siz de farkına varırsınız!” ifadelerini kullanmıştı.
DAHA ÖNCE KALDIRILAN MECLİS KÜRSÜSÜNÜN DE YERİNDE OLDUĞU GÖRÜLDÜ!
Aralık ayında Yücel’in, bu yöndeki tepkisi tartışmaları beraberinde getirirken, yeni yılın ilk toplantısında beklenen oldu. Büyükşehir Belediye Meclisi, asıl toplantı salonuna geri döndü. Yılın ilk toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Diğer yandan Meclis'te daha önceki salondan kaldırılan Meclis kürsüsününde eskisi gibi yerinde olduğu görüldü...

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis toplantıları, pandemi gerekçesiyle yaklaşık 2 yıldır Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılıyordu.

Haber

Dikkat çeken tepki: Efsunlu olduklarını düşünüyorlar! Şaka gibisiniz!

Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN