YSK'dan açıklama: Seçim yasağı kalkıyor!

Yüksek Seçim Kurulu'ndan (YSK) seçim yasakları ile ilgili açıklama geldi. Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesindeki seçimde kim önde? Yasak saat kaçta kalkacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

YSK'dan açıklama: Seçim yasağı kalkıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçim sonuçları merak ediliyor. YSK'dan seçim yasaklarıyla ilgili beklenen açıklama geldi. Yüksek Seçim Kurulu (YKS) Başkanı Ahmet Yener, saat 19.00 itibarıyla yerel seçimlerle ilgili yayın yasağının kaldırılacağını belirtti. Seçimlerin sorunsuz olarak tamamlandığını ifade eden Yener, yayın yasağının 19:00 itibariyle kaldırıldığını açıkladı. 

YSK’nin aldığı karara göre, 2 Haziran Pazar günü Aksaray'ın Güzelyurt, Kayseri'nin Pınarbaşı, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçeleri ile Sivas Yıldızeli Güneykaya, Tunceli Mazgirt Akpazar, Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran ve Aksaray Merkez Sağlık beldelerinde belediye başkanlığı seçimleri için bir kez daha sandık kuruldu. Vatandaşlar bugün sandık başına gitti. Aralarında Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinin de olduğu 3 ilçe ve 4 beldede tekrarlanan seçimlerde 50 binden fazla seçmen sandığa gitti.