Yoğun ilgi gören ilçede yeni uğrak nokta... İşte yeni proje

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki Sanayi Kavşağı'nda yer alan Bünyan Halısı Heykeli, trafik kazalarını önlemek amacıyla Bünyan girişindeki Gergeme Bölgesi'ne taşındı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yoğun ilgi gören ilçede yeni uğrak nokta... İşte yeni proje

Cam terası ve Pınarbaşı Mesire Alanıyla vatandaşlardan yoğun ilgi gören Bünyan İlçesi'nin girişinde yeni düzenleme başladı. 

Kayseri'nin halısıyla özdeşleşmiş Bünyan ilçesinin Sanayi Kavşağı'nda yer alan Bünyan Halısı Heykeli, vatandaşların durarak fotoğraf çekilmesinin neden olduğu trafik kazalarını önlemek amacıyla Bünyan girişindeki Gergeme Bölgesi'ne taşındı. Bünyan Belediyesi'nin aldığı bu karar, hem güvenliği artırmayı hem de ilçenin giriş alanında bir dönüşüm başlatmayı hedefliyor.

Yoğun ilgi gören ilçede yeni uğrak nokta... İşte yeni proje

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, heykele yapılan bu taşımanın ardından planlanan yeni projeleri de duyurdu. Başkan Metin, "Bünyan Halısı Heykeli'nin yeni yerine taşınmasıyla birlikte, heykelin karşısına bir gilaburu heykeli yerleştireceğiz. Çevre düzenlemeleri ile Bünyan'ın girişini ışıl ışıl yapacağız. Ayrıca, kadın kooperatiflerimize satış noktaları oluşturarak yoldan geçen vatandaşlarımızın bu bölgeyi bir uğrak noktası haline getirmeyi amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bünyan Belediyesi tarafından yapılacak olan yeni düzenlemeler, hem güvenliği artıracak hem de ilçenin tanıtımına katkıda bulunacak.

Yoğun ilgi gören ilçede yeni uğrak nokta... Başkan'dan yeni proje