Yılmaz Uğur son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'de futbola uzun yıllar hizmet etmiş Kayserispor'un efsane kaptanlarından Mustafa Uğur'un hayatını kaybeden ağabeyi son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yılmaz Uğur son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

1982 yılında Kayserispor’da forma giymeye başlayan Kayserispor ve Erciyesspor’da teknik direktörlük görevlerini de uzun yıllar üstlenen Kayserispor’un unutulmaz futbolcusu ve teknik adamı Mustafa Uğur ağabeyi Yılmaz Uğur yaşamını yitirmişti. 

Kanser hastalığı sebebi ile uzun süredir tedavi gören Yılmaz Uğur, 65 yaşında hayata veda etti. Yılmaz Uğur’un cenazesi ikindi namazına müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınan namazın ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

Uğur’un cenaze törenine CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Mustafa Alan, ailesi ve çok sayıda seven katıldı. 

Cenaze törenine katılan Milletvekili Aşkın Genç, Uğur ailesine başsağlığı mesajı yayımladı. Genç mesajında, “Uzun yıllar Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor’da birlikte görev yaptığımız teknik direktör Mustafa Uğur’un vefat eden ağabeyinin cenazesine katıldık. Merhuma Allah’tan rahmet, Uğur ailesine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun.” dedi.Uğur son yolculuğuna uğurlandıKayseri Olay ailesi olarak merhum Yılmaz Uğur’a Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.