Yıllardır süren sorun çözüme kavuşuyor!

Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'ne bağlı Dikme Mahallesi'nin uzun yıllardır süren su sıkıntısını sona erdirmek için sondaj çalışmaları başladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Yıllardır süren sorun çözüme kavuşuyor!

Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'ne bağlı Dikme Mahallesi'nde uzun yıllardır süren su sorunu çözüme kavuşuyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ tarafından başlatılan sondaj çalışmalarıyla mahallede su sorunu çözüme kavuşacak.

Yıllardır süren sorun çözüme kavuşuyor!

Bayar Özsoy'dan emeğe geçenlere teşekkür

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile KASKİ tarafından su sorununun çözüme kavuşturulması için sondaj çalışmalarının başlatıldığını duyurarak şu açıklamada bulundu: "Yahyalı Dikme Mahallemizin içme suyu ihtiyacı için KASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından sondaj açma çalışmaları başlamıştır. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a, KASKİ Genel Müdürümüz Yavuz Çağan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Aşkın Genç, Meclis gündemine taşımıştı

Diğer yandan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, geçtiğimiz Haziran ayında TBMM’de yaptığı konuşmada, Dikme ve Avlağa mahallelerinde yıllardır süren su krizine dikkat çekmişti. Genç, bu sorunların “adeta yaşam mücadelesine dönüştüğünü” belirterek, bölgedeki su sıkıntısının acilen çözülmesi gerektiğini vurgulamıştı.