Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması!

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde hummalı çalışma başladı. Yapımı için çalışmaların başladığı alana ne yapılacak? Kimler bu alanı kullanacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde hummalı çalışma başladı. Yeşilhisar Belediyesi çiftçilerin kullanımına sunulacak alanın kısa sürede hizmete gireceğini söyledi. Peki bu alanın büyükliğü ne kadar olacak ve ne işe yarayacak?
Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması! Yeşilhisar Belediyesi yetkilileri Tarımsal Kurutma alanına yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi. Yapılan alanda çiftçiler ürünlerini kurutacak.
Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması!İLÇEDE NEREYE YAPILIYOR?
Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada alanın toplamda 17 bin metrekare olacağını söyledi.
Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması! Belediye Başkanı Halit Taşyapan, "Çiftçilerimizin hasat döneminde ayçekirdeği, kabak çekirdeği, fasulye gibi ürünlerini kurutmaları için yapılan beton zemin alanı çalışması Yavuz Selim mahalle bölgesinden sonra şimdi de eski pancar kantarı alanına kurutma alanı yapmaya devam ediyoruz. Toplamda 17.000 m² alanın yapımı tamamlanmış oldu. Çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerken berekete vesile olsun" ifadelerini kullandı. 
Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması!Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, yapılacak kurutma alanının çiftçilerin işlerini kolaylaştıracağını söyledi. Taşyapan, Yavuz Selim Mahallesi'nde yer alan eski pancar kantarı alanının kurutma alanı olarak bundan böyle hizmet vereceğini dile getirdi. 
Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması!

Yeşilhisar'a ne yapılıyor? Bu neyin çalışması!