Yerel seçime doğru Sürpriz buluşma…

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerçekleştirilen görüşmenin ardından Kayseri yatırımlarına dair önemli açıklamalar yapıldı. Bu ziyaret yerel seçime doğru sürpriz buluşma olarak yorumlandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde..

Yerel seçime doğru Sürpriz buluşma…

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Başkent Ankara'da önemli bir ziyaret gerçekleşti.
Ersoy, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen görüşme sonrasında iki isim birlikte fotoğraf çektirdi.

Ersoy ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanımız, hemşehrimiz Sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek, Sevdamız Kayseri'mize yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarede bulunduk.İnşallah çok yakın bir zamanda çok değerli yatırımlar Kayseri'mize kazandırılacaktır. Değerli Bakanımıza nazik kabulleri,ilgi ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Sevdamız Kayseri" dedi.

Ersoy, partisinin Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısında, “Allah nasip ederse, Genel Başkanımızın takdiriyle Cumhur İttifakı kapsamında  bizler merkezde de  kendimize, Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışma alanları açmak istiyoruz.  İl başkanımızın söylediği gibi 2015’ten beri haykırıyoruz, Erciyes’in zirvesine 3 hilali dikeceğiz. Allah nasip ederse yapacağız” şeklinde açıklama yapmıştı.

Bu ziyaret, Kayseri için planlanan yatırımların yakın bir zamanda hayata geçirilmesi adına atılan önemli bir adım olarak ve yerel seçime doğru sürpriz buluşma olarak yorumlandı.