Yer teslimi gerçekleştirildi! O ilçeye bakın ne yapılıyor?

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde yapılması planlanan proje için yer teslimi yapıldı. Çalışmalar kısa süre içinde başlayacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yer teslimi gerçekleştirildi! O ilçeye bakın ne yapılıyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Selahattin Metin, seçim süreci ve sonrasında verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Metin, çocuk ve gençlere Cumhuriyet Mahallesi’nde verdiği halı saha yapım sözünü tuttu. 

Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılması planlanan halı saha için harekete geçildi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından halı saha yapımı için yer teslimi yapıldı. Bölgede gerekli çalışmaların kısa sürede başlaması bekleniyor. 

Söz konusu konuya ilişkin Bünyan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Başkanımız Selahattin Metin'in talimatı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığınca Cumhuriyet Mahalle’mizde yapımı planlanan halı saha için ölçüm ve değerlendirmeler yapıldı.” denildi.