Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Aras: Biz Suriyeliler'den daha alt kademedeyiz!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Milletvekili adayları Ağırnas Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlar ile buluştu. Milletvekili adaylarından Ercan Aras, toplantıda yaptığı konuşmada 'Hiç bir listede üretici yok. Hep yandaş, arkadaş ve ulaşamayacağımız insanlar. Üreticiyi anlayamayacak insanlar. Mühendis, doktorlar. Kardeşim bu ülkeyi hep bunlar mı yönetecek?' ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Aras: Biz Suriyeliler'den daha alt kademedeyiz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kayseri Milletvekili adayları Ağırnas Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi.  Ağırnas Mahallesi'nde kahvehanede düzenlenen toplantıya; Milletvekili Adayları, Önder Narin, Ercan Aras, Milletvekili Adayı Ali Rizvan, Adem Kahveci, Murat Yılmaz, Cengiz Gençtürk, Gökhan Duman, Hüseyin Acarı, Yusuf Adıyaman, Ağırnas Mahalle Muhtarı Muharrem Uzun, YRP İl Sekreteri Ferudun Öztaş ile il ve ilçe yöneticileri katıldı. Toplantıda ilk konuşan Ağırnas Mahalle Muhtarı Muharrem Uzun bölge halkının sorunları hakkında bilgi verdi.
YRP İl Sekreteri Seçim koordinasyon başkanı Ferudun Öztaş da konuşmasında sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da vatandaşlar ile bir arada olduklarını belirterek, “Ağırnas ve Ağırnaslı vatandaşlarımız bizler için önemli” dedi.
Milletvekili Adayı ve Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Ercan Aras ise konuşmasında birlik başkanı olarak çoğu sorunları çözmeye çalışsalar da çözemedikleri konular olduğunu ve bu konularında çözüm yolunun siyaset olduğu için milletvekilli adayı olduklarını söyledi.
"BİZİ NE ANLAYAN VAR NE DE DİNLEYEN"
Üreticilerin hiçbir zaman siyasette yer almalarına izin verilmediğine dikkat çeken Aras, şunları kaydetti: “Bu memlekette üreticinin sesi olmayalım mı? Bir üretici bu memlekette milletvekili adayı olmayacak mı? Diğer siyasi partilerin listesinde bir tek üretici aday yok. Niye yok. Üretici bu memlekette ikinci bile değil, üçüncü sınıftır. İkinci sınıflar Suriyeliler. Biz Suriyelilerden daha alt kademedeyiz. Bizi ne anlayan var ne dinleyen, ne de söyleyen var. Kayseri’de bizden başka hiçbir partide üreticinin adı yok. Ben Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı olarak listeler belirlenmeden önce tüm partilere seslenerek uyardım. Ey bütün partiler dedim. Listelerinize lütfen üreticileri, tarım ve hayvancılıktan insanları alın diye uyardım. Almazsanız bizim üreticimiz eski üretici değil dedim. Artık üreticiler bizdendir. Nasılsa gözleri kapalı. Her zaman oyları bizim oyumuzdur diye düşünmeyin. Bizim üreticimiz artık soran, sorgulayan ve isteyen üreticidir. Eğer aday listenizde üretici yoksa sizler üreticiler oy vermeyecek. Baktım izledim ve bekledim. Hiç bir listede üretici yok. Hep yandaş, arkadaş ve ulaşamayacağımız insanlar. Üreticiyi anlayamayacak insanlar. Mühendis, doktorlar. Kardeşim bu ülkeyi hep bunlar mı yönetecek? Üreticinin aklı yok mu? Bu memlekette ziraatçimiz, veterinerimiz yok mu? Bunlar yönetemeyecekler mi? İşte bunun içinde tarım ve hayvancılığın geldiği noktayız sizlerde görüyorsunuz. ”
Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Aras: Biz Suriyeliler'den daha alt kademedeyiz!
NARİN: EMEKLİNİN MAAŞI YETMİYOR! 1 LİRALIK ÜRÜN 5 LİRA OLDU!
Milletvekili Adayı Önder Narin ise konuşmasında inandıkları değerler ve amaçlar uğruna köy köy, mahalle mahalle vatandaşlar ile bir arada olduklarını belirtti. Tüm vatandaşın sorunlarını yakından bilen bir parti olduklarının altını çizen Narin, sözlerini şöyle sürdürdü: “YRP olarak işçinin, köylünün, memurun, asgari ücretlinin herkesi refah seviyesini yükselteceğiz dediği bir zamanda bizim ismimiz Refah Partisi olarak, 54. Hükümet zamanında Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın döneminde bir sabah kalktığımızda memur kardeşimiz maaşının yüzde üç yüz arttığını, emekli kardeşimiz maaşının yüzde iki yüz artarak ortadan adaletsizliğin kalktığını hepimiz hatırlıyoruz. Hala o dönem ekilenlerin ekmeğini yiyoruz. O dönemdeki bolluk ve bereket hiçbir zaman bir daha olmadı. Zam oranını yüzde 24’lerde konuşurken Necmettin Erbakan hocamız çıktı, ‘benim milletime yüzde 24 zammı kim reva görüyorsa, biz bunu kabul etmiyoruz’ diyerek, yüzde yüz zam vermişti. O zaman denildi ki hocam, bu para nerden karşılanacak. Dedi ki rantı kesip, havuz sistemi oluşturacağız. Havuz sistemini kurarak, bütün bankalara giden faiz lobisinin parasını toplayarak, emekliye, çitçiye, köylüye, memura zam olarak hediye etti. Şimdi ise geldiğimiz noktada Hocamızın oğlu Dr. Fatih Erbakan olarak, 2018 yılından bugüne kadar partisi ve onun politikalarını sizlere anlatmaya çalışıyoruz. Emeklimizin maaşının yetmediğini, alım gücünün düştüğünü, bir liralık ürünün beş lira olup alamaz hale geldiğimiz bizler biliyoruz. Bunun içinde parti olarak,  Erbakan hocamızın bizlere bıraktığı miras olarak, yarım kalan bir filmin senaryosunu yazarak, başrol oyuncuları olarak bizler sahaya çıktık ve diyoruz ki, ülkemizde gerçekten bir refah seviyesine ulaşma zamanı ikin Erbakan ile geldi diyoruz.” Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları vatandaşlar ile sohbet etti.
Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Aras: Biz Suriyeliler'den daha alt kademedeyiz!