Yeniden alevlenen tartışma için Milletvekili Ataş'tan dikkat çeken açıklama

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, 'Türk mü Türkiyeli mi?' tartışmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yeniden alevlenen tartışma için Milletvekili Ataş'tan dikkat çeken açıklama

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, "Türk mü Türkiyeli mi?" tartışmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ülke gündeminde zaman zaman yer bulan ve oyuncu Oktay Kaynarca’nın bir programda söylediği “Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim” sözlerinin ardından yeniden alevlenen tartışmaya, Milletvekili Ataş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Ataş, açıklamasında milli kimliğe vurgu yaparak, "Milli kimliğimizi reddedenlerle aynı yolda yürümeyeceğiz! Biz Türkiyeli değil, Türk’üz," ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ataş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bu ülkenin demografik yapısını bozmak isteyenlere asla geçit vermeyeceğiz! Milli kimliğimizi reddedenlerle aynı yolda yürümeyeceğiz! Biz Türkiyeli değil, Türk’üz. Biz sadece Türkiye vatandaşı değil, Türk milletinin gururlu fertleriyiz. Bu ülkenin kadim değerlerine, zengin kültürüne ve şanlı tarihine sahip çıkacak; Türk milletinin birliği ve bütünlüğü için daima tek yürek, tek yumruk olacağız! Ne mutlu Türküm diyene!"