Yeni Müftü Ayvaz'dan 'aile' vurgusu!

Geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kayseri'ye atanan ve hafta başında göreve başlayan kentin yeni Müftüsü Durmuş Ayvaz, personeller ile tanışma toplantısı yaptı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Yeni Müftü Ayvaz'dan 'aile' vurgusu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

9 Eylül Pazartesi günü Kayseri’de görevine başlayan yeni Müftü Durmuş Ayvaz, daire personeliyle tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Müftü Ayvaz, müftülük toplantı salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısında daire çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yeni Müftü Ayvaz'dan 'aile' vurgusu!

İl Müftülüğü personeline çok önemli bir görevi ifa ettiklerini hatırlatan Ayvaz, “Biz büyük bir aileyiz. Hep birlikte İslam'a dünden daha fazla hizmet etmek zorundayız. Gençlerimize, çevremize ve ailelere yönelik çalışmalarımıza azami olarak gayret edelim. Aile milletimizin, toplumumuzun en önemli kurumudur. Aile müessesesi ayakta olursa toplum ayakta olur. Aile müessesesi bozulursa toplum bozulur. Toplum fertlerden oluşuyor ve ideal bir toplum oluşturmak için ideal fertler yetiştirmemiz lazım. Bu manada bizlerin görevi ve sorumlulukları ağır. Rabbimiz, en güzel şekilde Kayseri’mize hizmet edebilmeyi bizlere nasip etsin. Hepinize başarılar diliyorum. Hayırlı çalışmalar temenni ediyorum. Cenab-ı Hakk yardımcımız olsun." diyerek yeni dönemde Kayseri İl Müftülüğü’nün vizyonundan bahsetti.

Yeni Müftü Ayvaz'dan 'aile' vurgusu!