Yeni Müdür hız kesmiyor

Kayseri'nin yeni Emniyet Müdürü Atanur Aydın, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Atanur'un, bu kez durağı uygulama noktası oldu. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Yeni Müdür hız kesmiyor

Kayseri'ye Kamil Karabörk'ün, Mersin'e atanmasıyla birlikte gelen yeni İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, hız kesmiyor.

Yeni Müdür Atanur, Ankara yolu uygulama noktasında görev yapan polisleri ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Aydın, polislerin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Aydın, göreve gelir gelmez, Kayseri'de yaptığı trafik ve güvenlik uygulamalarıyla vatandaşın taktirini kazandı. Huzur şehri Kayseri'de suça ve suçluya geçit vermemek için var güçleriyle çalışan emniyet mensupları da görevlerini eksiksiz yapmanın haklı gururunu yaşıyor.

Yeni Müdür hız kesmiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atama kararlarıya Van İl Emniyet Müdürlüğü'nden, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak atanan Atanur Aydın, 1973 yılında Kars'ta dünyaya geldi. 49 yaşında olan Aydın, evli ve iki çocuk babası.

Yeni Müdür hız kesmiyor

1994 yılında Polis Akademisi'nden mezun olan Aydın, meslek hayatına Komiser Yardımcısı olarak başladı. 

Aydın, Ankara yolu uygulama noktasının ardından Niğde Yolu Uygulama Noktasını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aydın, burada da uygulama Noktası polislere başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.