Yeni kaymakamdan anlamlı ziyaret!

Özvatan Kaymakamı Mine Kurt'tan öğrencilere Dünya Kız Çocukları Günü ziyareti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Yeni kaymakamdan anlamlı ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Özvatan Kaymakamı Mine Kurt, Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla okulda öğrencileri ziyaret etti. Kaymakam Kurt, Atatürk İlkokulu'nu ziyaretinde kız öğrencilerin Dünya Kız Çocukları Günü'nü kutladı. Kurt, tek tek ilgilendiği öğrencilere eğitimin önemini anlattı. Kaymakam Mine Kurt'a ziyaretinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alparslan Kömmeci ve Şube Müdürü Süleyman Baştürk eşlik etti.Yeni kaymakamdan öğrencilere anlamlı ziyaret!2 gün önce Özvatan Kaymakamı olarak göreve başlayan Mine Kurt kimdir?

Kahramanmaraş'ta koordinatör kaymakamlık görevinde de bulunan Kaymakam Mine Kurt 9 Ekim tarihinde Özvatan'da göreve başladı. İçişleri Bakanlığının 28.09.2023 tarihli onayı ile Özvatan Kaymakamlığına görevlendirilen Kaymakam Mine Kurt, Pazartesi günü ilçedeki görevine başladı. Kaymakam Mine Kurt, görevi Kaymakam Yakup Hacıismailoğlu'ndan devraldı.

Özvatan Kaymakamlığı ilçenin ilk kadın mülki amiri olan Kaymakam Mine Kurt'un göreve başlamasını, ‘İçişleri Bakanlığının 28.09.2023 tarihli onayı ile İlçemiz Kaymakamlığına görevlendirilen Sayın Kaymakamımız Mine KURT, 09.10.2023 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevine başlamıştır' açıklamasıyla duyurdu.

Diğer yandan Koordinatör Kaymakam olarak ders zili çalmıştı

Kahramanmaraş’ta evleri yıkılan ve ağır hasar alan çocukların eğitimine devam etmesi için kurulan konteyner okullardan biri olan Baykar ve Şirikçioğlu Konteyner Kentler arasında kurulan Ülkü Konteyner Kent İlkokulu ve Ortaokulu’nda tören düzenlenmiş törende Koordinatör Kaymakam olarak konuşmaya yapan Kaymakam Mine Kurt daha sonra ilk ders zilini çalmıştı.