Yeni dönem öncesi dikkat çeken toplantı!

Kayseri Müftülüğü tarafından İl Eğitim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kur'an kurslarında 2024-2025 yılı eğitim-öğretim dönemi eğitim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Yeni dönem öncesi dikkat çeken toplantı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Müftülüğü tarafından Kur’an kurslarında 2024-2025 yılı eğitim-öğretim dönemi eğitim faaliyetlerinin amacına uygun, daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla İl Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Yeni dönem öncesi dikkat çeken toplantı!

İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu başkanlığında yapılan toplantıda, 2024-2025 Yılı Eğitim Öğretim Dönemi Kur’an Kursları Uygulama Esasları üzerine istişarelerde bulunuldu ve il genelinde nitelikli bir eğitim verilebilmesi için yapılması gereken hususlar istişare edilerek kararlar alındı.

Yeni dönem öncesi dikkat çeken toplantı!

İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Kocasinan İlçe Müftüsü Halil Uzun, Talas İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, İl Müftülüğü Murakıbı Ümmügülsüm Memiş, İl Vaizi Tuba Köse, Melikgazi İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Tacettin Erciyes, İl Müftülüğü Din Eğitimi Uzmanı Sadi Özmen, İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Kısım Şefi Duran Tahılar, 4-6 Yaş Kur’an Kursları İl Koordinatörü Meryem Oruç ve İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Ahmet Kaplan katıldı.