Yeni Başkanın ilk mesajı bakın ne oldu?

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı görevine Tayyar Şahin getirildi. Başkan Şahin'in ilk mesajı bakın ne oldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yeni Başkanın ilk mesajı bakın ne oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Melikgazi Belediye Başkan aday adaylığı için Melikgazi İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Gökhan Ülke’nin yerine gelen isim öğle saatlerinde belli olmuştu. Melikgazi İlçe Başkanlığı görevine Melikgazi ilçe teşkilatında uzun süredir görev alan Tayyar Şahin getirilmişti. Atama kararını açıklayan AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, “Genel Merkezimiz tarafından Melikgazi İlçe Başkanı olarak Tayyar Şahin atanmıştır. Bugüne kadarki çalışmaları için Gökhan Ülke başkanımıza teşekkür ediyor, bayrağı devralan Tayyar Şahin başkanımıza kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerine yer vermişti. 

Çiçeği burnunda Başkan Şahin’den ilk açıklama geldi. Şahin açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Genel Merkezimiz ve Kayseri il Başkanlığımız tarafından AK Parti Melikgazi ilçe Başkanlığı şahsıma tevdi edilmiştir. Rabbim aldığımız bu görevi layıkıyla yapmayı! nasip eylesin. Türkiye Yüzyıl’ının inşasında müreffeh yarınlar için ilçemize, şehrimize ve ülkemize hizmet etmek için Cumhurbaşkanımızın izinde, hep birlikte omuz omuza çalışmaktan şeref duyacağım.” dedi.
 

Yeni Başkanın ilk mesajı bakın ne oldu?