Yeni Başkan'a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Tevfik Düzen, yönetimi ile birlikte Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'i makamında ziyaret ederek el dokuması Bünyan Halısı hediye ettiler. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Yeni Başkan'a hayırlı olsun ziyareti

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkanı seçilen Selahattin Metin'e Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Tevfik Düzen ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak el dokuaması Bünyan Halısı hediye ettiler.

Yeni Başkan'a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Tevfik Düzen, yönetimi ile birlikte Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin'i makamında ziyaret ederek el dokuması Bünyan Halısı hediye ettiler.

Başkan Metin, "Seçim süresince tüm çalışmalarımızda yanımızda olan, bizimle birlikte gece gündüz demeden çalışan MHP İlçe Başkanımız Tevfik Düzen'e, İlçe Yönetimimize, Ülkü Ocaklarımıza ve tüm ekibimize hem destekleri hem de Sevdamız Bünyan'ımızın simgesi el dokuması Bünyan Halısı hediyeleri için teşekkür ediyorum" dedi.