Yemeğe davetlisiniz

AK Parti belediye başkan adayları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Açıklamanın ardından başkan adayları tanıtım toplantıları düzenlemeye devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yemeğe davetlisiniz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı Kayseri’de MHP’den 5, AK Parti’den ise 11 ilçe belediye başkan adayı gösterme kararı almış, büyükşehir belediyesi için ise AK Partili mevcut başkan Memduh Büyükkılıç aday gösterilmişti. 

3 Şubat’ta Erciyes Kültür Merkezi’nde (EKM) düzenlenen ‘Aday Tanıtım Toplantısı’ ile AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından açıklanmıştı. Kayseri’deki mevcut başkanlar yeniden aday gösterilirken sadece Develi ilçesinde değişikliğe gidilmiş, Bünyan ilçesinde de MHP’den aday gösterilmişti. 

Tüm bu gelişmelerin hemen ardından başkan adayları çalışmalarına hız verdi. Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunan adaylar tanıtım toplantısı düzenlemeye de devam ediyor. Bu kapsamda Pınarbaşı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, “Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı Yemeği” düzenleyeceklerini söyledi. 

16 Şubat Cuma günü saat 13.30’da Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek yemek için tüm vatandaşlar programa davet edildi. 

Yemeğe Cumhur İttifakı milletvekilleri, Cumhur İttifakı il başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın da katılacak.

Yemeğe davetlisiniz