Yavaş 'Boynumuzun borcu' demişti! Pınarbaşı'ya ne yapılacak?

Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan, yerel seçimlerde kendisine destek veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş'ı ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Yavaş 'Boynumuzun borcu' demişti! Pınarbaşı'ya ne yapılacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde iki kez yerel seçim yapıldı. İlk seçim 31 Mart tarihinde yapılmış CHP’li Deniz Yağan kazanmış, MHP’nin itirazlarının ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçim iptal edilmişti. YSK yeni seçim tarihi olarak 2 Haziran tarihini belirlemiş, Pınarbaşılılar bir kez daha sandık başına gitmişti. 

Yavaş’tan destek sözü gelmişti

Seçim sürecinde CHP Genel Merkezi ve CHP’li isimlerden Deniz Yağan’a destekler peş peşe gelmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da destekler çerçevesinde Pınarbaşı da miting düzenlemiş, vatandaşlarla bir araya gelmiş ve “Hak yerini bulacak. Ondan sonra elimizden geleni yapmak boynumuzun borcu olsun” diyerek Pınarbaşı’ya seçim sonrasında da destek olacaklarının sözünü vermişti. 

Yavaş 'Boynumuzun borcu' demişti! Pınarbaşı'ya bakın ne yapılacak?

‘Güzel projelerde yeniden birlikte olacağımıza inanıyorum’

Seçimin üzerinden geçen üç ayın ardından ilçedeki çalışmalarını sürdüren Yağan, Ankara’ya gitti. Ankara’da Başkan Mansur Yavaş’ı ziyaret eden Yağan, seçim sürecinde kendisine verilen desteklerden dolayı Yavaş’a bir kez daha teşekkür etti. Ziyaretin ardından Yağan, “Güzel projelerde yeniden birlikte olacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı. 
 

Yavaş 'Boynumuzun borcu' demişti! Pınarbaşı'ya bakın ne yapılacak?