3 yaşındaki çocuk annesi tarafından vurularak öldürüldü

3 yaşındaki çocuk annesi tarafından vurularak öldürüldü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri şok bir olayla sarsıldı...

Abdurrahman Karaköse adlı bir vatandaş, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabında oğlunun boşandığı eşinin 3 yaşındaki torunu Özgür'ü silahla vurarak öldürdüğünü duyurdu.
Abdurrahman Karaköse, Facebook profilinde şu paylaşımı yaptı:
"Cennete yolcumuz var arkadaşlar. 3 yaşındaki torunum Özgür annesi tarafından katledilmiştir. Cenaze işlemleri ve adli işler devam ediyor."
Karaköse'nin Facebook'taki paylaşımına kısa sürede onlarca başsağlığı mesajı gönderen vatandaşlar olayın ne olduğunu anlamaya çalıştı.
"Hilmi Ömer'in boşandığı eşi çocuğu vurmuş. Ömer'e yar etmemek için yaptı bunu. Şoktayım" mesajıyla duruma açıklık getirmeye çalışan acılı dede torunu kucağındayken çekilen fotoğrafı da Facebook'ta paylaştı.
Acılı dede Facebook profilinde torununa "sen bir melektin sahip çıkamadığım" mesajıyla seslendi.
Üzücü olayla ilgili haber merkezimize konuşan acılı dede Karaköse, oğlu ile eşinin 2 sene önce boşandıklarını, çocuğu babasına göstermek istemediğini belirterek, "ifadesinde oğlum Ömer'i vurmak için silah aldığını, Facebook'ta göstermek için fotoğraf çekerken kazara çocuğu vurduğunu söylemiş. Kaza süsü vermeye çalışıyorlar, bu işin peşini bırakmayacağım." dedi.
Karaköse, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde meydana gelen acı olayla ilgili olarak anne Zümrüt Ü.'nün yakalanarak gözaltına alındığı sorgusunun sürdüğünü de kaydetti.

ÖZGÜR'ÜN DAYISI : EVDEYDİM, KAZA SONUCU YEĞENİMİ KAYBETTİK 

Haber merkezimize ulaşan 3 yaşındaki Özgür'ün dayısı Ümit Ünal da, olay sırasında kendisinin ve annesinin de evde olduğunu belirterek, kendi cephesinden olayı şöyle anlattı:
"Olay tamamen kaza sonucu gerçekleşti. Önceki gün internetten sipariş vererek pompalı tüfek satın almıştık, tüfeği kanepenin altına boş vaziyette koymuştum ama dün sabah 10:00 gibi de fişeklerini içine koydum. Tekstil işinde çalışan kız kardeşim saat 16:00 gibi işten eve geldi. Tüfeğin dolu olduğunu bilmiyordu. Benim banyoda olduğum bir sırada kaza yaşandı, annem de kaza sırasında evdeydi. Yapabilecek hiçbir şey yoktu. Çok üzgünüz. Kız kardeşime mi yanalım çocuğumuza mı yanalım, kız kardeşim kesinlikle çocuğunu bilerek vurup öldürmüş değildir, tamamen kaza sonucu yaşanmış bir olaydır."