Yarın yetki istenecek! Kayseri'nin Develi ilçesine bakın yapılacak!
Kayseri'nin Develi ilçesine yapılacak çalışma için yetki istenecek. Bu konuda hangi kurumlar protokole imza atacak ve ilçeye ne yapılacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.
Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılacak olan çalışma için harekete geçildi. İlçede yapılacak proje öncesi taraflar protokole imza atacak. Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Develi Belediyesi ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü protokol imzalamak için bir araya gelecek.
Ne için protokol imzalanacak?
Buna göre Develi İlçe Halk Kütüphanesinin yapımı ile ilgili olarak protokol imzalanacak. Protokole imza atmak için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belediye Nisan ayı Meclis toplantısında yetki isteyecek.
Meclis'ten yetki istenecek
Meclis'te görüşülecek gündem maddesi ile birlikte Büyükkılıç'a ya da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan‘a yetki verilecek. Yetkinin alınmasının ardından Develi'deki proje için bir adım daha atılacak.